Stichting Zonnewende Flevoland - Festival Sunsation

Stichting Zonnewende Flevoland

Stichting Zonnewende Flevoland heeft zich ten doel gesteld het organiseren en beleven van een poetische viering van de zomerzonnewende. Daartoe organiseert de stichting jaarlijks het Festival Sunsation. Naast dit festival biedt Stichting Zonnewende Flevoland activiteiten op het gebied van poezie en literatuur. Voorbeelden hiervan zijn het Open podium voor beginnende (amateur)dichters en de dichtwedstrijd '30 woorden'.

In de toekomst worden maandelijkse activiteiten georganiseerd, veelal in samenwerking met lokale en regionale partners. Al deze activiteiten worden georganiseerd onder verantwoordelijkheid van Stichting Zonnewende. Het bestuur van de stichting bestaat uit: Jacob van Olst, Thom Ummels, Manon Schaap en Joke van de Brink. Extern algemeen en financieel adviseur is Raimon Veen van Meeuwsen ten Hoopen Lelystad.

Stichting Zonnewende Flevoland

Het Sunsation Festival wordt jaarlijks georganiseerd onder verantwoordelijkheid van Stichting Zonnewende. Het bestuur van de stichting bestaat uit: Jacob van Olst, Thom Ummels, Manon Schaap en Joke van de Brink.Voorzitter : Jacob van Olst

Penningmeester : Manon Schaap

Secretaris : Joke van de Brink

Secretariaat:
Pa XL De Ateliers
De Amstel 58
8253 PC Dronten
This e-mail address is being protected from spambots, you need JavaScript enabled to view it

Producent Festival

De productie en programmering van Festival Sunsation is in handen van

Stichting XL De Ateliers
De Amstel 58
8253 PC Dronten
T. 0321-33 63 04

Programmering:
Bert Talens
T. 06- 144 53795
E. This e-mail address is being protected from spambots, you need JavaScript enabled to view it

Algemeen:
John Hagel
T. 06- 222 388 53
E. This e-mail address is being protected from spambots, you need JavaScript enabled to view it

Colofon

Het ontwerp en onderhoud van de site wordt verzorgd door:
Max Cross Design
E. This e-mail address is being protected from spambots, you need JavaScript enabled to view it
www.maxcross.nl

Disclaimer
Stichting Zonnewende Flevoland aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die zou kunnen ontstaan als gevolg van de publicatie van informatie op deze site. De webmasters spannen zich in voor een zo actueel en volledig mogelijk gevulde website. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud soms onvolledig en/of onjuist is.

De beheerder van deze site kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor enige onvolledige of onjuiste informatie die middels deze website gevonden wordt. Het is toegestaan onder eigen verantwoordelijkheid onderdelen van de site over te nemen en/of een koppeling te maken naar andere websites.